De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Snel slotenmaker aan de deur?

Wanneer je snel een slotenmaker Den Haag nodig hebt kun je gebruik maken van de buitendienst waar de meeste over beschikken. Je hebt dan meestal al een slotenmaker binnen 15 minuten voor de deur om je te helpen.

De buitendienst wordt meestal gebeld om te helpen wanneer mensen buitengesloten raken en zelf het probleem niet kunnen oplossen. Een slotenmaker Den Haag kan dit probleem makkelijk oplossen ongeacht wat er aan de hand is met het slot of de deur. In de meeste gevallen zijn de bewoners hun sleutels vergeten of kwijtgeraakt, maar het komt ook vaak voor dat het slot kapotgaat. Ongeacht of het slot kapot is of niet kan een slotenmaker toch de deur openmaken.

De kosten voor de buitendienst kunnen wel verschillen afhankelijk van de tijdstip en de dag waarop je belt. Als je doordeweeks belt tijdens kantoortijden liggen de kosten voor de buitendienst flink lager dan wanneer je in de avond belt. In de avond gelden er extra toeslagen omdat de slotenmakers dan laat werken. Op een zondag is het al helemaal duur om buitengesloten te raken want dan gelden er ook toeslagen omdat het een zondag is. Op een zondag betaal je dan ook dubbel zoveel maar hier is niks aan te doen want je kunt niet zelf uitkiezen op welke dag je buitengesloten raakt.