De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Stelling op maat

Stellingen op maat zijn een goede manier om de efficiëntie van uw magazijn te verhogen. Het is ook een effectieve manier om het imago van uw bedrijf te verbeteren. Of u nu een klein magazijn heeft of een enorm magazijn, stelling op maat kunnen bijna alles worden opgeslagen. Afhankelijk van uw vereisten kunnen aangepaste rekken worden aangepast aan uw ruimte, of ze kunnen op de markt worden gekocht en aangepast aan de behoeften van uw bedrijf. Dit artikel geeft u inzicht in op maat gemaakte racks, hun gebruik en de voordelen van het kopen ervan voor uw bedrijf. Een aantal magazijnen gebruikt op maat gemaakte stellingen als vervanging voor bestaande magazijnstellingen.

Stekkerdozen voor rackmontage

Op maat gemaakte stekkerdozen voor rackmontage kunnen worden gebruikt als aanvulling op aangepaste rackmontages. De stekkerdoos wordt geleverd als een voorgeconfigureerde eenheid, zodat u geen tijd hoeft te besteden aan het zelf configureren. Dit is een van de voordelen van het gebruik van op maat gemaakte stekkerdozen voor rackmontage – u hoeft zich geen zorgen te maken over het configureren van de stekkerdoos. Het wordt geleverd met alle benodigde connectoren die al zijn geconfigureerd, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het kopen van nieuwe. Je steekt hem gewoon in het stopcontact.

stelling op maat beschermen tegen verschillende weersomstandigheden

Als u van plan bent uw rekken buiten te plaatsen, moet u ze beschermen tegen verschillende weersomstandigheden. Een manier om dit te doen is door rackhoezen aan te schaffen. Rackcovers beschermen de racks tegen regen, sneeuw, hagel, zon, stof en water. Er zijn verschillende soorten hoezen beschikbaar, variërend van eenvoudige plastic hoezen tot GoreTex vinyl-opties. Er zijn ook waterdichte versies beschikbaar, die je uitrusting en rek droog kunnen houden als het ijzig weer wordt. Je vindt rackhoezen in veel outdoorwinkels, maar ook online. Naast het beschermen van racks tegen de elementen, kunnen rackcovers ook het uiterlijk van uw racks verbeteren. U kunt op maat gemaakte stekkerdozen voor rackmontage en draadrekbeschermers kopen die passen bij het uiterlijk van uw merknaam of logo.