De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Stickers laten drukken in een aantal stappen

stickers laten drukken

Stickers worden te vaak nog over het hoofd gezien als manier om een merk te promoten of een kamer op te fleuren. En dat terwijl het een ideale en zeer betaalbare manier is om op te vallen. Of je nu je merk wil laten zien, een kamer op wil fleuren of iets te vieren hebt: stickers laten drukken is altijd een leuk idee. Maar hoe werkt het? Dat ontdek je hier.

stickers laten drukken

Bepaal je soort sticker

Het zal je niet verbazen dat er talloze soorten stickers zijn. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor budget stickers als je niet veel te besteden hebt. Dat zijn stickers van wit mat papier of met een glans erin. Ook zijn er speciale  stickers voor op de vloer of het raam. Of misschien wil je wel de unieke uitstraling van vinyl stickers? Het kan allemaal. Ook bedrukte tape is een optie voor wie bijvoorbeeld verpakkingen dicht wil tapen op een bijzondere manier. 

Bepaal het materiaal

Wanneer je hebt besloten dat je bijvoorbeeld een vinyl sticker wil gaan gebruiken, dan komt de volgende keuze. Want wil je bijvoorbeeld wit glans, of juist een matte sticker? Er zijn ook de opties voor transparant materiaal, PVC-vrij wit glans of zijdeglans.

Je ontwerp

Het is natuurlijk daarna belangrijk om te bepalen wat je ontwerp precies wordt. Je kunt vaak zelf een afbeelding of foto aanleveren welke door de experts dan wordt omgezet in een sticker. Niet elke afbeelding is hiervoor geschikt dus dit kun je het beste overleggen met een deskundige bij het bedrijf waar je de stickers laat maken.