De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Tip voor een goede houthandel in Amsterdam

Ben je op zoek naar houthandel Amsterdam? Dan ben je bij Mammoet Tafels aan het juiste adres. Zij gebruiken aannemelijk hout voor allerlei doeleinden zoals tafels, stoelen, vloeren, kastjes en vele andere producten en meubels. 

De experts van Mammoet tafels 

De experts van mammoet Tafels hebben zeer veel ervaring met het produceren van op maat gemaakte meubels. Voor het opmaat maken van de meubels gebruiken de experts uitsluitend de hoogste kwaliteit hout. Zo biedt het bedrijf ook hout aan wanneer je de meubels zelf wilt maken of je hoogwaardige kwaliteit hout nodig hebt voor jouw vloer. Het bedrijf biedt namelijk hoogwaardige kwaliteit planken hout aan. Zo kun je zelf aangeven hoeveel panelen je nodig hebt en van welk type houtsoort je de planken wilt hebben. 

Deskundig advies van een van de experts 

Het vinden van het juiste houtsoort kan lastig zijn en je kunt daarom ook telefonisch contact met het bedrijf opnemen voor deskundig advies. Je zult dan door een van de experts worden geholpen met het vinden van het juiste houtsoort en je kunt advies krijgen over de afmetingen van het gewenste meubelstuk.

mammoet tafels

Zeer veel tevreden voorgaande klanten

In de loop van de jaren waarin het bedrijf inmiddels planken en hun diensten aan dit hebben zij al erg veel voorgaande klanten geholpen. Al deze voorgaande klanten zijn zeer tevreden over de hoogwaardige kwaliteit van de houten planken en voor de op maat gemaakte meubels. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website.