De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Tips voor een TV wand op maat

Als we gaan kijken naar het interieur vandaag de dag, dan zien we natuurlijk dat onze televisie een steeds prominentere rol krijgt binnen het geheel. Ze worden steeds groter, waardoor de wand steeds meer gevuld wordt er en weinig tot geen ruimte overblijft voor allerlei andere spullen. Waar we vroeger een eenvoudige ‘tv-kast’ gebruikten, is dat natuurlijk tegenwoordig allang niet meer voldoende om ervoor te kunnen zorgen dat alles netjes is weggewerkt. Een tv wand is daarvoor de perfecte manier om dit te kunnen realiseren. Een tv wand bestellen op maat is de meest voor de hand liggen optie, aangezien het toch in veel van de gevallen maatwerk betreft. Geen huis is immers hetzelfde. Om je een idee te geven waar je op moet letten, hebben we een aantal tips voor je.

Wat is een tv wand?

Een TV wand bestellen op maat is natuurlijk de perfecte manier om ervoor te zorgen dat je zeker weet dat je tv wand past bij je interieur. Het is in principe niets meer dan een wand die voor je huidige wand wordt gezet. In principe kun je de televisie vergelijken met een soort van inbouwapparatuur, zoals we dit ook kennen bij een magnetron, sfeerhaard of koffiezetapparaat. Daarnaast kun je naast je televisie ook een tv wand bestellen op maat waarbij je naast je televisie ook eventueel andere apparatuur kwijt kunt. Hierbij moet je denken aan een soundbar of misschien wel sfeerhaard die als extra sfeer perfect onder je televisie kan worden geplaatst.

Voordelen van een TV wand bestellen op maat

De kans dat jij tijdens je zoektocht naar een tv meubel een geschikt variant vindt, die niet alleen voldoet aan je smaak, maar ook aan de afmetingen die je wenst te vinden is vrij klein. Net als een kledingkast, is het ook bij een tv meubel vaak noodzakelijk om deze op maat te laten maken. Een TV wand is dan een perfecte manier om dit te kunnen doen. Dit is namelijk een TV meubel die je voor je normale wand plaatst, waardoor je alles in deze wand kunt verwerken. Zo heb je dus nooit geen omkijken meer naar bedrading wat in het zicht ligt of andere vervelende spullen die je liever zo strak mogelijk opbergt. 

Wat kost een TV wand?

Een TV wand bestellen op maat heeft natuurlijk wel een kostenplaatje. Uiteraard kun je helemaal zelf bepalen tot hoever of jij wilt gaan. Mede daardoor is het voor iedereen ontzettend toegankelijk, omdat je een prachtige TV wand kunt laten maken voor minder dan 1.000 euro, maar natuurlijk ook een TV wand met allerlei extra mogelijkheden, zoals een sfeerhaard en muziekinstallatie. Je kunt je voorstellen dat de prijs dan een stukje hoger komt te liggen.