De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Tuintafels om aan te eten

tuintafels

 Veel mensen vinden het lekker om tijdens het mooie weer ook buiten te genieten van het eten. Heb je bijvoorbeeld een mooie bank in de tuin staan dan kun je daar op zitten, maar je hebt dan nog wel iets nodig waar je het bord kunt neerzetten. Tuintafels bieden hier een oplossing. Dan niet een grote eettafel voor in de tuin waar je met stoelen aan kunt zitten, maar een handige kleine tafel die je er dan makkelijk bij kan pakken. Dit neemt dan niet zoveel ruimte in beslag, maar biedt wel de mogelijkheid om alles weg te zetten en ook weer makkelijk te pakken.

tuintafels

Voor bij de loungeset

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je al een mooie loungeset hebt staan in de tuin, maar dat je toch een andere tafel zoekt. Het kan natuurlijk zo zijn dat je de bank en de stoelen super mooi vindt, maar het tafeltje wat erbij zit niks vindt. Dan kun je ook bij nieuwe tuintafels kijken om dit probleem op te lossen. Iedereen wilt namelijk een tuin waar ze kunnen zitten met een fijn gevoel. Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een nieuwe tafel? Dan kun je ook altijd advies vragen bij de expert zodat je zeker weet dat je de perfecte tafel koopt.

Hoog of laag?

De laatste vraag die je jezelf moet stellen is of je een hoge of een lage tafel wilt hebben. Beide zullen natuurlijk zijn voor en nadelen hebben. Een hogere tafel kun je makkelijker bij de leuningen van de bank neerzetten waar je een lagere tafel er weer makkelijk voor kan zetten. Het is maar net waar jouw voorkeur ligt en wat je dus mooi vindt. Tuintafels zijn namelijk voor iedereen!