De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Verhuurmakelaar Eindhoven gezocht!

Een verhuurmakelaar Eindhoven en omstreken gezocht die weet van aanpakken? Dan ben jij zeer zeker aan het juiste adres bij Stoit. Dit bedrijf weet immers goed van aanpakken en is onwijs bekend op de markt. Een woning verhuren gebeurt nu eenmaal niet zonder slag of stoot. Je moet ervoor zorgen dat de foto’s worden gemaakt, online gezet worden en ook nog eens je woning schoon zien te houden. Een flinke taak wat uitgevoerd moet worden en dan ook nog de bezichtiging zien te volbrengen. Je kunt het nu wel een beetje inschatten dat het inhuren van een extern bedrijf een geschikt idee is toch? Hier dacht ik namelijk ook meteen aan nadat wij hadden besloten om onze woning te verhuren!

verhuurmakelaar Eindhoven

De verhuurmakelaar Eindhoven wat wel werkt!

Zo hebben wij er toen meteen voor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een geschikt bedrijf. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van Stoit. Echter had ik er nog wel voor gekozen om eerst elders te kijken. Alle opties openhouden is wel zo fijn toch? Nadat ik meerdere bedrijven had bezocht, merkte ik aan mezelf dat Stoit wellicht het beste is wat wij nodig hebben. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om een afspraak te gaan maken bij dit bedrijf. Tijdens ons telefonisch contact voelde ik mij erg op mijn gemak. Een vriendelijke medewerker aan de andere kant van de lijn heeft al mijn vragen netjes beantwoord. De afspraak stond gepland en voordat ik het wist was het al zover.

Op de gevraagde dag stonden zij bij ons voor de deur. Klaar om het papierwerk door te nemen en te tekenen als wij hier akkoord op geven. De foto’s moesten dan nog wel gemaakt worden en die konden daarna op het internet worden gezet. Neem zelf ook eens een kijkje op de bovenstaande website als je meer informatie wilt ontvangen.