De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Vouwdaken in verschillende soorten en maten

vouwdaken

Op het internet ben ik gaan zoeken naar verschillende soorten vouwdaken. Ik wilde mij graag even inlezen over dit product. Dat komt omdat ik laatst bij een vriendin van mij langs ben gegaan. Zij had de tuin een totale make-over gegeven. Toen ik hem kwam bekijken, viel gelijk het afdak mij op. Die maken de tuin echt helemaal af. Het gaf een soort luxe uitstraling. Zelf was ik ook al langer van plan om wat nieuws met de tuin te doen. Door het afdak werd ik helemaal geïnspireerd en daarom vroeg ik aan haar bij welk bedrijf zij het dak had gekocht. Daarom ben ik direct op internet gaan zoeken toen ik thuis kwam.

Dak

Laat je inspireren door de vouwdaken

Op de website van het bedrijf zag ik verschillende soorten vouwdaken. Ik was zeer verbaast over het aanbod. Er waren zoveel meer stijlen dan ik had gedacht. Ik vond het best lastig om een keuze te maken. Ik besloot daarom om contact op te nemen met het bedrijf. Een vriendelijke medewerker nam de telefoon op. Zij vroeg waar zij mij mee kon helpen. Aan haar vroeg ik of zij wat meer kon vertellen over de verschillende stijlen en de materialen. Tijdens het gesprek gaf zij echt hele goede tips en aan de hand van haar advies heb ik uiteindelijk een heel mooi dag gekozen.

Dak

Wat een goede service

De communicatie met het bedrijf verliep echt heel erg goed. Zij waren heel duidelijk en hielden mij goed op de hoogte. Ook het inplannen van een afspraak om het dak te laten bouwen verliep vlekkeloos. We vonden snel een datum dat het ons beide goed uitkwam. De medewerkers die het dak kwamen installeren kwamen stipt op tijd. Voor ik wist had ik een prachtig nieuw dak in mijn tuin staan. Het resultaat was echt heel erg mooi en stijlvol.