De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Wanneer koop je nu een close in boiler 15 liter?

close in boiler 15 liter

Ben jij op zoek naar een Close in boiler 15 liter? Wellicht vind je in deze blogs diverse topics die jouw kunnen helpen om meer informatie te winnen over de verschillende types en grootte boilers. Zo word in deze blog verteld wat nu precies het verschil is tussen een keukenboiler en een allround boiler. 

close in boiler 15 liter

Voordat je een boiler aanschaft. 

Een keukenboiler staat bekend als een boiler die alleen gebruikt word voor het verwarmen van keukenwater. Keukenwater boilers zijn er compact en klein en worden steeds minder gebruikt. 

Een allround boiler word gebruikt om sanitair, vloer en de themaratuur van het huis te verwarmen. De meeste woningen hebben nog gas boilers maar deze kunnen verwarvangen worden door elektrische. Als je er voor kiest om een nieuwe boiler te kopen kies je verstandig door gebruik te maken van een boiler die goed is voor het milieu. Houd rekening met de volgende punten: 

  • Het aantal huishoudens 
  • De hoevelheid water 
  • De snelheid voor het opwarmen van water
  • De inhoud van het de boiler

Een Close in boiler 15 liter kan je zowel gebruiken als keuken boiler als allround boiler. Houd rekening met het feit dat als je het gebruikt als allround boiler het water minder snel opwarmt nadat je veel water hebt gebruikt.