De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Wat drijft vastgoedhandelaar Marcel van Hooijdonk?

Om een goede en succesvolle vastgoedhandelaar te zijn moet je een bepaalde passie hebben. Die passie heeft Marcel van Hooijdonk. Hij is nu al vele jaren actief als verhuurder van vastgoed in verschillende steden in Nederland. Hij koopt bij voorkeur oude panden die hij vervolgens opknapt tot respectabele huurwoningen. Dit geldt niet alleen voor bestaande woningen maar ook voor bedrijfspanden en voormalige winkelpanden. Vooral in die laatste categorie staan veel panden leeg. Veel winkels sluiten hun deuren vanwege de stijgende online verkopen. De panden staan vervolgens leeg, soms jaren aan een stuk. Dit is een doorn in het oog van Marcel van Hooijdonk.

Self made succesvol zakenman

Marcel van Hooijdonk is het schoolvoorbeeld van een selfmade succesvol zakenman. Het begon natuurlijk met de aankoop van een eerste pand en niet lang daarna volgden de volgende pandjes. Inmiddels heeft Marcel al heel wat panden opgeknapt en draait zijn hand zeker niet om voor een moeilijke klus. In elk leegstaand pand, hoe vervallen ook, ziet hij een kans om de woningmarkt te vergroten.

Het vastgoed is de tweede passie van Marcel van Hooijdonk

De liefde voor vastgoed neemt bij Marcel zeker niet af. Deze liefde bouwt Marcel van Hooijdonk telkens uit door in Nederland steeds weer nieuwe panden aan te pakken om er fraaie huurwoningen van te maken. Hier wil hij voorlopig mee doorgaan om op die manier zijn naam als vastgoedhandelaar met het hart op de juiste plaats te behouden.