De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Zonweringdoek kopen

Zonweringdoek

Zonweringdoek koop je natuurlijk online. Bij de Zonneschermdoek Deal kan je makkelijk slagen. Voordeel is dat je hiervoor de deur niet uit hoeft te gaan en makkelijk online een bestelling kan plaatsen. Je moet er wel op letten dat je de juiste maten doorgeeft, anders heb je er niets aan. Behalve de juiste maten is het belangrijk om door te geven welke kleur dit doek moet zijn. Ook kan je hier aangeven of het doek effen moet zijn of gestreept. Er zijn genoeg keuzes die je hier kan maken en daar moet je echt de tijd voor nemen.

Een gestreept zonweringdoek besteld

Omdat ons oude doek de beste jaren had gehad, waren wij op zoek gegaan naar een nieuw exemplaar. Omdat wij al eerder een bestelling via Zonneschermdoek Deal hadden geplaatst en dit goed was bevallen, wilden wij hier wederom een bestelling doen. De vorige keer hadden wij een scherm voor de slaapkamers besteld en deze bevallen ons prima. Om alles tot één geheel te houden wilden wij exact dezelfde modellen en kleur voor onze woonkamer hebben. Nog even de juiste maten opnemen en doorgeven en wij konden de bestelling compleet maken.

Nadat wij de bestelling de deur uit hadden gedaan, duurde het ongeveer 10 dagen voordat deze werd geleverd. Het is ook mogelijk om deze bestelling op te halen in Sliedrecht. Ons huisje ziet er met deze aankoop weer geweldig uit, mede te danken aan de mooie kwaliteit van schermen die je bij de Zonneschermdoek Deal kan kopen.