De Tas

DTas | Artikelen voor Huis en Tuin

Meer in huis met de juiste wanddecoratie!

Meer in huis met de juiste wanddecoratie!
Ben je ook zo klaar met je ietwat saaie interieur? En wil je meer leven en uitstraling in je woning? Dan hoef je helemaal niet groots uit te pakken. Met de juiste wanddecoratie kan je al een groot verschil maken. In deze blog vertellen we je alles over hoe je een ware eyecatcher kan maken van je muren met bijzondere materialen, zoals mozaïek, houtstrips, pebbles, steenstrips of kiezels!

Wanddecoratie die perfect bij jouw interieursmaak past

Het kiezen van de juiste wanddecoratie kan best wel lastig zijn. Het is belangrijk dat de decoratie past bij je woonstijl en dat het rust creëert in je huis. Kies daarom altijd voor een wanddecoratie die past bij jouw persoonlijke smaak. Zo kun je met mozaïek alle kanten op. Het kan gelegd worden in verschillende patronen en kleuren, waardoor het past bij vrijwel ieder interieur. Ook pebbles en kiezelstenen zijn op dit moment erg populair. Deze geven een natuurlijke uitstraling aan je interieur en passen perfect bij een landelijke of botanische woonstijl. Heb je liever wat meer stoere elementen in je woning? Dan zijn houtstrips of steenstrips een goede optie. Het creëert een industriële sfeer en het zorgt ervoor dat de uitstraling van je woning compleet anders wordt. Met houtstrips in verschillende kleuren, kan je bovendien een warme en gezellige sfeer creëren.

Overdrijf niet

Onze tip: bekleed maar één wand met een bijzondere wanddecoratie en laat de rest van de muren gewoon zoals ze zijn. Een rustige basis voorkomt namelijk dat je huis te druk wordt. Geloof ons één wand met houtstrips in de woonkamer is meer dan genoeg om direct voor meer sfeer en gezelligheid zorgen!

Snel een nieuwe look op de muur

Een bijzondere wanddecoratie is een gemakkelijke manier om je interieur snel een nieuwe look te geven. Met veel verschillende wanddecoraties, zoals mozaïek, houtstrips, steenstrips, pebbles en kiezels is er ontzettend veel keuze. De perfecte wanddecoratie die jouw interieur een boost geeft, zit er ongetwijfeld bij. Lees ook dit blog: 3 tips voor het combineren van fotolijsten